Informa Life Sciences is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Jeremy Levin

Keynote Address

Ovid Therapeutics

Jeff Marrazzo

Keynote Chat

Spark Therapeutics

Nov 14
Show Filter
8:00am - 9:00am 60 mins
Registration & Networking Breakfast
9:00am - 9:15am 15 mins
Opening Remarks
  • Contributor Monish Rajpal - Managing Director, Partner, L.E.K. Consulting
  • Contributor Daniel Teper - Chairman & CEO, Vector Therapeutics
9:15am - 9:45am 30 mins
Healthcare Industry Outlook for the Year Ahead

Gage the current landscape in healthcare and how it might impact therapeutic development in the year ahead. Whats happened in 2018 thus far and what's in the pipeline?

  • Panelist Thomas Lonngren - Former Executive Director, European Medicines Agency (EMA)
  • Panelist Marta Bralic Kerns - Vice President of Business Development, Flatiron Health
  • Moderator Jonathan Lewis - Chairman, Molecular Ninja Group
9:45am - 10:15am 30 mins
State of the Markets: Biotech & Pharma

Put your finger on the pulse of public markets in the U.S. and abroad. Examine recent trends, what they mean for deal-making and biotech development.

  • Panelist Glenn Kazo - President & COO, Prolong Pharmaceuticals
  • Panelist Matthew Roden - Head of Strategic Corporate Development, and Global BD Assessment, Bristol-Myers Squibb
  • Moderator Doug Pfaff - Senior Director, Huron Life Sciences
10:15am - 10:45am 30 mins
Keynote Address
  • Panelist Jeremy Levin - CEO, Ovid Therapeutics
10:45am - 11:15am 30 mins
Networking Break
11:15am - 11:45am 30 mins
Pharma Partnerships & Collaborations
  • Panelist John DeYoung - Vice President, Worldwide Businsess Development, Pfizer
  • Panelist Maude Tessier - Vice President Business Development, Kyn Therapeutics
  • Moderator Ian Greenberg - Executive Director North America Business Development, GSK
11:45am - 12:00pm 15 mins
Spotlight: Startup Story
  • Panelist Eric Schadt - Founder and CEO, Sema4
12:30pm - 1:30pm 60 mins
Networking Lunch
1:30pm - 2:00pm 30 mins
Partnerships for Innovation: The Next Generation of Therapeutics
  • Panelist Maria Luisa Pineda - Co-Founder & CEO, Envisagenics
  • Panelist Johannes Fruehauf - Founder and President, LabCentral
  • Moderator Monish Rajpal - Managing Director, Partner, L.E.K. Consulting
2:00pm - 2:15pm 15 mins
Spotlight: Building a Biotech

BlueRock Therapeutics

Driven by a vision to liberate patients from the burden of degenerative disease, BlueRock Therapeutics is ushering in a new era of cell-based medicine that repairs the body when it cannot repair itself.

BlueRock was founded in 2016 when Versant Ventures, a top-tier venture capital firm, and global pharmaceutical giant Bayer AG provided $225 million in Series A financing toward BlueRock’s mission to cure diseases characterized by significant cell loss and diminished ability to self-repair.

  • Panelist Emile Nuwaysir - CEO, BlueRock Therapeutics
2:15pm - 2:45pm 30 mins
Networking Break
2:45pm - 3:15pm 30 mins
Keynote Chat
  • Panelist Jeff Marrazzo - CEO, Spark Therapeutics
  • Moderator Ron Cohen - President and CEO, Acorda Therapeutics
3:15pm - 3:45pm 30 mins
Early Stage Biotech: Strategies for Survival

Lessons learned,opportunities to take advantage of, obstacles cleared, what to be aware of. What do young biotech companies need to survive and strive in today's landscape? Hear from biotech CEOs across the spectrum of experience and background that are doing it now. 


  • Panelist Michael Aberman - President and CEO, Quentis Therapeutics Inc
  • Panelist Eric Schadt - Founder and CEO, Sema4
  • Panelist Emile Nuwaysir - CEO, BlueRock Therapeutics
  • Moderator Samuel Waksal, The Waksal Group
3:45pm - 4:00pm 15 mins
Closing Remarks
4:00pm - 5:00pm 60 mins
Cocktail Reception