Informa Life Sciences is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
May 21
Show Filter
8:00am - 9:00am

Registration and Morning Coffee

9:00am - 9:45am

The Current Managed Care Landscape Nationwide

  • Speaker Alexander Shekhdar - Vice President, Federal and State Policy, Medicaid Health Plans of America (MHPA)
more
9:45am - 10:30am

Update on Regulatory Developments and Government Initiatives on the Hill

10:30am - 11:15am

Morning Networking Break

11:15am - 12:00pm

The Impact of Patient Reported Outcomes on Regulators and Payers

  • Speaker Christine McSherry - Executive Director, Jett Foundation
more
12:00pm - 12:45pm

MLTSS Integration, State-Wide Update

12:45pm - 1:30pm

Fraud, Waste & Abuse in Medicaid Managed Care

The National Health Care Anti-Fraud Association (NHCAA) will host this panel discussion on the topic of health care fraud, waste and abuse, specifically regarding Medicaid managed care. Join the NHCAA’s CEO and three key NHCAA member representatives and seasoned anti-fraud professionals who work for insurers that hold Medicaid managed care contracts as they address the leading issues and trends in the FWA space as it pertains to MC.

Moderator:

Louis Saccoccio, CEO, National Health Care Anti-Fraud Association

Panelists: 

Richard Munson, Vice President, Investigations, UnitedHealthcare

Nicholas Messuri, Vice President, Fraud Prevention & Recovery, DentaQuest

Katherine Leff, Director, Special Investigations Unit, CareSource

  • Moderator Louis Saccoccio - CEO, National Health Care Anti-Fraud Association
  • Panelist Richard Munson - Vice President, Investigations, UnitedHealthcare
  • Panelist Nicholas Messuri - Vice President, Fraud Prevention & Recovery, DentaQuest
  • Panelist Katherine Leff - Director, Special Investigations Unit, CareSource
more
1:30pm - 2:30pm

Networking Lunch

Showing of Streams
8:00am - 9:00am 60 mins
Registration and Morning Coffee
9:00am - 9:45am 45 mins
The Current Managed Care Landscape Nationwide
  • Speaker Alexander Shekhdar - Vice President, Federal and State Policy, Medicaid Health Plans of America (MHPA)
more
9:45am - 10:30am 45 mins
Update on Regulatory Developments and Government Initiatives on the Hill
10:30am - 11:15am 45 mins
Morning Networking Break
11:15am - 12:00pm 45 mins
The Impact of Patient Reported Outcomes on Regulators and Payers
  • Speaker Christine McSherry - Executive Director, Jett Foundation
more
12:00pm - 12:45pm 45 mins
MLTSS Integration, State-Wide Update
12:45pm - 1:30pm 45 mins
Fraud, Waste & Abuse in Medicaid Managed Care
  • Moderator Louis Saccoccio - CEO, National Health Care Anti-Fraud Association
  • Panelist Richard Munson - Vice President, Investigations, UnitedHealthcare
  • Panelist Nicholas Messuri - Vice President, Fraud Prevention & Recovery, DentaQuest
  • Panelist Katherine Leff - Director, Special Investigations Unit, CareSource
more

The National Health Care Anti-Fraud Association (NHCAA) will host this panel discussion on the topic of health care fraud, waste and abuse, specifically regarding Medicaid managed care. Join the NHCAA’s CEO and three key NHCAA member representatives and seasoned anti-fraud professionals who work for insurers that hold Medicaid managed care contracts as they address the leading issues and trends in the FWA space as it pertains to MC.

Moderator:

Louis Saccoccio, CEO, National Health Care Anti-Fraud Association

Panelists: 

Richard Munson, Vice President, Investigations, UnitedHealthcare

Nicholas Messuri, Vice President, Fraud Prevention & Recovery, DentaQuest

Katherine Leff, Director, Special Investigations Unit, CareSource

1:30pm - 2:30pm 60 mins
Networking Lunch
2:30pm - 3:15pm 45 mins
Track I: Specialty Populations and Programs
Monitoring EPSDT and Data Sharing with MCOs
  • Colleen Sonosky - Associate Director of Children's Health Services, DC Department of Health Care Finance
  • Serina Kavanaugh - Management Analyst, DC department of Health Care Finance
more
2:30pm - 3:15pm 45 mins
Track II: Addressing the Opioid Epidemic
Strategies to Manage the Opioid Crisis
  • John Lovelace - President Government Programs, UPMC Health Plan
more
3:15pm - 4:00pm 45 mins
Track I: Specialty Populations and Programs
DSNP
3:15pm - 4:00pm 45 mins
Track II: Addressing the Opioid Epidemic
Effective Strategies for Engaging & Retaining People with an Opioid Use Disorder in Treatment
  • David Loveland - Senior Program Director, Community Care Behavioral Health Managed Care Organization (CCBH)
more

The workshop can provide an overview of strategies that can be implemented within a Medicaid funded system, including interventions that are cost effective.

4:00pm - 4:45pm 45 mins
Track I: Specialty Populations and Programs
MLTSS for the Intellectual and Developmental (IDD) Population
4:00pm - 4:45pm 45 mins
Track II: Addressing the Opioid Epidemic
Treating Complex Populations within Opioid Addiction