Informa Life Sciences is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Gregory Simon

Moderated Keynote

Biden Cancer Initiative

Jan 06
Show Filter
8:00am - 9:00am 60 mins
Registration and Networking Breakfast
9:00am - 9:30am 30 mins
Opening Remarks
  • Diarmaid Cunningham - CAO, General Counsel, ICON
  • Paris Panayiotopoulos - President & CEO Emeritus, ARIAD
9:30am - 10:00am 30 mins
Building a Biotech: Innovative Business Models
  • Punit Dhillon - President, OnoSec Medical
  • Lisa McKerracher - Founder & CEO, BioAxone BioSciences
  • Hamza Suria - President & CEO, AnaptysBio
  • Moderator Jack Reich - CEO, Renova Therapeutics
10:00am - 10:30am 30 mins
Private Company Perspectives on Raising Capital and Partnering
  • Adam Bruce - CEO, TikoMed
  • Felix Karim - EVP Business Development, Blade Therapeutics
  • Moderator Donald Nicholson - CEO, Nimbus Therapeutics
10:30am - 11:00am 30 mins
Funding Innovation While Balancing Risk: The VC Perspective
  • Marianne De Backer - VP Venture Investments, Johnson & Johnson
  • Ken Haas - Partner, Abingworth
  • Rekha Hemrajani - COO, FLX Bio
  • Thomas Malcom - President and CEO, Excision Biotherapeutics
  • Mary Rozenman - SVP, Corporate Development & Strategy, 1979
  • Moderator Vas Bailey - Venture Partner, Artis Ventures
11:00am - 11:30am 30 mins
Moderated Keynote
  • Keynote Speaker Gregory Simon - President, Biden Cancer Initiative
  • Moderator Paris Panayiotopoulos - President & CEO Emeritus, ARIAD
11:30am - 12:00pm 30 mins
Digital Value in Therapeutics
  • Thomas Lonngren - Strategic Advisor, NDA Group
  • Wasim Malik - Chief Digital Strategist, Roivant Sciences
  • Kenneth Munie - Managing Director, Accenture
  • Moderator Robert Bratzler - CEO, BioTrak Therapeutics
12:00pm - 1:00pm 60 mins
Networking Lunch
1:00pm - 1:30pm 30 mins
D&I:The Measurable Benefits of Diverse Perspectives on Revenue, Innovation and Disruption
  • Meeta Chatterjee - Head Strategy Transactions and Operations, Merck
  • Ivana Magovcevic-Liebisch - EVP, Chief Business Officer, Ipsen
  • Lisa McKerracher - Founder & CEO, BioAxone BioSciences
  • James Sapirstein - CEO, ContraVir Pharmaceuticals
  • Moderator Julie Kampf - CEO, JBK Associates
1:30pm - 2:00pm 30 mins
Global Markets: Biotech Access Across Borders
  • Luigi Costa - CEO, Nordic Nanovector ASA
  • Samantha Du - Chairman and CEO, ZAI Lab
  • Carl Firth - CEO, Aslan Pharmaceuticals
  • Brian McVeigh - CEO, KPB Biosciences
  • Moderator Mark Rothera, MBA - President and CEO, Orchard Therapeutics
2:00pm - 2:30pm 30 mins
Accessing Innovation in Drug Development
  • Charles Baum - CEO, Mirati Therapeutics
  • Colin Broom - CEO, Nabriva Therapeutics
  • Rowan Chapman - Head of Johnson & Johnson Innovation, California, Johnson & Johnson Innovation
  • Michael Hayden - CSO & President, Global R&D, Teva
  • Moderator Diarmaid Cunningham - CAO, General Counsel, ICON
2:30pm - 3:00pm 30 mins
Large Biotech and Pharma Perspectives: Predictions for 2018
  • Luc Dochez - CEO, Tusk Therapeutics
  • Gilmore O'Neill - Senior Vice President, Late Stage Clinical Development, Biogen Idec
  • Sara Radcliffe - President and CEO, California Life Sciences Association (CLSA)
  • John Reed - Global Head of Pharma Research & Early Development, Roche
  • Moderator Jeremy Goldberg - Advisor, TPG
3:00pm - 3:30pm 30 mins
Networking Break
4:30pm - 6:00pm 90 mins
Cocktails and Hors d'oeuvres