Informa Life Sciences is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Jan 30
Show Filter
7:30am - 8:00am

Registration and Morning Coffee

More
Showing of Streams
Showing of Streams
10:00am - 10:15am

Networking Break

More
Showing of Streams
12:30pm - 12:35pm
DDP 2018 Conference Concludes

DDP 2018 Conference Concludes

More
7:30am - 8:00am 30 mins
Registration and Morning Coffee
8:00am - 8:30am 30 mins
Partner with Us
  • Michael Cucolo - Director, Business Development, Bristol-Myers Squibb Company
8:00am - 8:35am 35 mins
Info
partneringONE® Meetings

You need more time for meetings with partners, customers and clients. Last year, 400+ meetings wasn't enough, so DDP 2018 will offer more than 20+ hours of partnering time through EBD Group's partneringONE®. Leverage partneringONE® to identify and qualify technology leads and close the deal that expands your product lifecycle.

8:30am - 9:00am 30 mins
Presentation by Philip Medsize
9:00am - 9:30am 30 mins
Regulatory Considerations
Technical and Regulatory Considerations for Pharmaceutical Products Lifecycle - ICH Q12 OR Manufacturability for Early Design
  • Moheb Nasr - Principal, Masr Pharma Regulatory Consulting
9:00am - 10:00am 60 mins
Info
partneringONE®
partneringONE® Meetings

You need more time for meetings with partners, customers and clients. Last year, 400+ meetings wasn't enough, so DDP 2018 will offer more than 20+ hours of partnering time through EBD Group's partneringONE®. Leverage partneringONE® to identify and qualify technology leads and close the deal that expands your product lifecycle.

9:30am - 10:00am 30 mins
Regulatory Considerations
Regulation Challenges of Combination Products - Darin Oppenheimer, Merck
  • Darin Oppenheimer - Executive Director, Head Drug Device Center for Excellence, Merck
10:00am - 10:15am 15 mins
Networking Break
10:15am - 10:45am 30 mins
Advanced Therapeutics
Individualized Therapy and Personalized Medicine: Interactions with Platform Technologies (include Biomarkers)
  • Ian Tzeng - Managing Director and Partner, L.E.K. Consulting
10:15am - 11:15am 60 mins
partneringONE®
partneringONE® Meetings
10:45am - 11:30am 45 mins
Advanced Therapeutics
Progress in the Delivery of Cell and Gene Therapy Medicines
  • Joseph Tarnowski - SVP, Cell & Gene Therapy, GlaxoSmithKline
11:30am - 12:30pm 60 mins
Advanced Therapeutics
Novel Tech for Less Invasive Cancer Therapeuitcs for the Brain
  • Mark Rose, PhD - Director of DMPK, CHDI Foundation
  • Craig Dyar, Ph.D. - President, SCD Pharma Consulting
11:45am - 12:30pm 45 mins
partneringONE®
Progress in the Delivery of Cell and Gene Therapy Medicines
  • Joseph Tarnowski - SVP, Cell & Gene Therapy, GlaxoSmithKline
12:30pm - 12:35pm 5 mins
DDP 2018 Conference Concludes