Informa Life Sciences is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Pamela Gavin

Moderated Keynote

NORD

2017 Agenda
Show Filter
8:30am - 9:30am 60 mins
Registration and Networking Breakfast
9:30am - 9:45am 15 mins
Welcome and Opening Remarks
  • Louis Breton - CEO & co-Founder, Calimmune
  • Geoff Mackay - President & CEO, AvroBio
9:45am - 10:15am 30 mins
Gene Editing: Progress to the Clinic
  • Curt Herberts - VP and Head, Corporate Development, Sangamo BioSciences, Inc.
  • Michael Maguire - CEO, Avectas
  • Walter Strapps - VP Discovery, Intellia Therapeutics
  • Moderator Mike Dombeck - VP of Business Development, Precision BioSciences
10:15am - 10:45am 30 mins
Next Generation RNA Technologies
  • Jeff Galvin - CEO, American Gene Technologies
  • Joseph Payne - President & CEO, Arcturus Therapeutics
  • Moderator Edward Kaye, M.D. - President, CEO and Chief Medical Officer, Sarepta Therapeutics
10:45am - 11:15am 30 mins
Networking Break
11:15am - 11:45am 30 mins
Manufacturing and Commercialization: Strategies for Success
  • Geoff Mackay - President & CEO, AvroBio
  • James McLaughlin - President & CEO, Gemini Therapeutics
  • Alexander White - Head Agility & Rare Disease Commercialization, Roche
  • Moderator Mark Shearman - Chief Scientific Officer, AGTC
11:45am - 1:00pm 75 mins
Networking Lunch
1:00pm - 1:30pm 30 mins
Moving Beyond Rare Diseases: What are the Challenges?
  • PJ Brooks - Program Director Office of Rare Diseases Research & Division of Clinical Innovation, NIH
  • Anne Marie Finley - President, Biotech Policy Group
  • Jeff Galvin - CEO, American Gene Technologies
  • Moderator William Andrews - CMO, Acer Therapeutics
1:30pm - 2:00pm 30 mins
Genetic Approaches to Hemophilia
  • Curt Herberts - VP and Head, Corporate Development, Sangamo BioSciences, Inc.
  • Edward Kaye, M.D. - President, CEO and Chief Medical Officer, Sarepta Therapeutics
  • Moderator Charles Richard III - VP & Global Head Business Development, Gene Therapy Rare Diseases, Pfizer
2:00pm - 2:30pm 30 mins
Academia, Industry, & Venture Partnerships: The New Wave
  • Anne Marie Finley - President, Biotech Policy Group
  • James McLaughlin - President & CEO, Gemini Therapeutics
  • Jack Reich - CEO, Renova Therapeutics
  • Gregory Robinson - Chief Scientific Officer, Nightstar Therapeutics
  • Moderator Nora Yang - Director, Portfolio Management & Strategic Operations, NIH
2:30pm - 3:00pm 30 mins
Moderated Keynote
  • Keynote Speaker Pamela Gavin - COO, NORD
  • Moderator Louis Breton - CEO & co-Founder, Calimmune
3:00pm - 3:30pm 30 mins
Networking Break
3:30pm - 4:00pm 30 mins
Regulatory Strategies for Gene Therapy Products
  • John Maslowski, M.S. - Senior Vice President, Scientific Affairs, Fibrocell
  • Jennifer Spinella - EVP, Regulatory Affairs & Quality Assurance, Renova Therapeutics
  • Moderator Jack Reich - CEO, Renova Therapeutics
4:00pm - 4:30pm 30 mins
Defining the Value of Genetic Therapies
  • Louis Breton - CEO & co-Founder, Calimmune
  • Francois Lebel - EVP of R&D, CMO, ZIOPHARM Oncology
  • Moderator John Maslowski, M.S. - Senior Vice President, Scientific Affairs, Fibrocell
4:30pm - 5:30pm 60 mins
Cocktails and Hors d'oeuvres