Informa Life Sciences is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Ed Boyden, Ph.D.

Tools for Mapping and Repairing Disease States: Can We Make Therapeutic Invention into a Mature Design Science?

Massachusetts Institute of Technology

Tyler Jacks, Ph.D.

Presentation Title TBA

Massachusetts Institute of Technology

9:45 am 10:30 am (45 mins)

Main agenda

Refreshment Break in the BWB Poster & Exhibit Hall

12:35 pm 1:55 pm (80 mins)

Main agenda

Networking Luncheon in the BWB Poster & Exhibit Hall

2:45 pm 3:30 pm (45 mins)

Main agenda

Tools for Mapping and Repairing Disease States: Can We Make Therapeutic Invention into a Mature Design Science?

  • Keynote Ed Boyden, Ph.D. - Associate Professor, Media Lab and McGovern Institute Departments of Biological Engineering and Brain and Cognitive Sciences, Massachusetts Institute of Technology

4 pm 4:45 pm (45 mins)

Main agenda

Keynote Presentation

  • J. Craig Venter, Ph.D. - Co-Founder, Executive Chairman, Head of Scientific Strategy, Human Longevity, Inc.

4:45 pm 5:15 pm (30 mins)

Main agenda

Presentation Title TBA

  • Tyler Jacks, Ph.D. - Director, Koch Institute for Integrative Cancer Research, Massachusetts Institute of Technology

5:15 pm 6 pm (45 mins)

Main agenda

Boston Executive Council Diversity Panel

3:30 pm 4:15 pm (45 mins)

Main agenda

Refreshment Break in the BWB Poster & Exhibit Hall

6 pm 7 pm (60 mins)

Main agenda

Women in Bio/Women's Executive Leadership Dinner

7 pm 9 pm (120 mins)

Main agenda

BWB Social Event