Informa Life Sciences is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Plenary Session – BPI/Cell & Gene Therapy Keynote Presentations

8:10 am 8:15 am (5 mins)

Main agenda

Chairperson’s Remarks

8:15 am 8:45 am (30 mins)

Main agenda

How Low Can We Go; Application of Multimodal Cation Exchange Chromatography for Reduction of HCP and High Molecular Weight Species for Non-IgG Purification

  • Zahari Begum - Senior Ressearch Associate, Pharma Technical Development, Purification Development, Genentech, Inc

8:45 am 9:15 am (30 mins)

Main agenda

Evaluating Novel Harvest Methods for High Density Cell Culture Processes

  • Masha Rohini - Scientist, Amgen

9:15 am 9:45 am (30 mins)

Main agenda

Leverage Partnership, Technical Development and Manufacture to Deliver Next Generation High Titer Biologics Production

  • Haofan Peng - Senior Engineer II, Manufacturing Sciences, Biogen

9:45 am 10:30 am (45 mins)

Main agenda

BWB Refreshment Break in the Poster & Exhibit Hall

10:30 am 11 am (30 mins)

Main agenda

Accelerating Upstream Process Characterization using Efficient Experimental Designs

  • Karna Shah - Scientist I, Manufacturing Sciences, Cell Culture, AbbVie

12:05 pm 12:35 pm (30 mins)

Main agenda

Concurrent Technology Workshops

12:35 pm 1:55 pm (80 mins)

Main agenda

BWB Networking Luncheon in the Poster & Exhibit Hall

1:55 pm 2 pm (5 mins)

Main agenda

Chairperson’s Remarks

2 pm 3:30 pm (90 mins)

Main agenda

Fully Integrated Continuous Processing - Case Studies and Lessons Learned

3:30 pm 4:15 pm (45 mins)

Main agenda

Networking Refreshment Break in the BWB Exhibit & Poster Hall

4:15 pm 6 pm (105 mins)

Main agenda

Plenary Session – BPI/Cell & Gene Therapy Keynote Presentations

6 pm 7:30 pm (90 mins)

Main agenda

Women in Bio/Women's Executive Leadership Dinner

7:30 pm 10 pm (150 mins)

Main agenda

BWB Social Event