Informa Life Sciences is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Dee Datta

What EU Biotech Need to Know About Accessing Financing in the USA

Xoma

Europe CEO 2018
Show Filter
08:30 - 09:30 60 mins
Registration & Networking Breakfast
09:30 - 09:45 15 mins
Welcome & Opening Remarks
  • Robert Darwin - Partner, Hogan Lovells
  • Thomas Lonngren - Former Executive Director, EMA
09:45 - 10:30 45 mins
What EU Biotech Need to Know About Accessing Financing in the USA
  • Dee Datta - Chief Business Officer, Xoma
  • Don deBethizy - Chairman, Albumedix
  • Richard Godfrey - CEO, BerGenBio
  • Amanda Hayward - Executive Chair, Hoba Therapeutics
  • Moderator Nicholas Moore - Managing Director, Stifel
10:30 - 11:00 30 mins
Keynote Chat: Developing a First In Class Drug in the Competitive Oncology Therapeutic Space
  • Keynote Speaker Richard Godfrey - CEO, BerGenBio
  • Moderator Don deBethizy - Chairman, Albumedix
11:00 - 11:30 30 mins
Networking Break
11:30 - 12:00 30 mins
Fireside Chat: Driving Innovation & Drug Development in Global Markets
  • Gilmore O'Neill, MMedSc - Senior Vice President, Late Stage Clinical Development, Biogen Idec
  • Paul-Peter Tak, MD - Senior Vice President, Immunology Network, GlaxoSmithKline
  • Moderator Jonathan Lewis - CEO, Samus Therapeutics
12:00 - 12:45 45 mins
European VC Perspectives
  • Hubert Birner - Managing Partner, TVM Life Science Management and TVM Capital
  • Dirk Kersten - Managing Director,, Inkef Capital
  • Sander Slootweg - Managing Partner, Forbion Capital Partners
  • Moderator Roel Bulthius - Senior Vice President & Managing Director,, Merck Ventures
12:45 - 13:45 60 mins
Networking Lunch
13:45 - 14:15 30 mins
Building a Biotech: Strategies for Success
  • Adam Bruce - CEO, TikoMed
  • Nathalie Rowell - Owner & Founder, Virdis Group
  • Nikolay Zhukovsky - CEO, BioXpress Therapeutics
  • Moderator Dorte Gram - CEO, Pila Pharma
14:15 - 14:45 30 mins
Biotech Deal-Making, Partnerships and Collaborations
  • Panelist Dorte Gram - CEO, Pila Pharma
  • Panelist David Meininger, Ph.D. - Chief Business Officer, TRIANNI, Inc.
  • Panelist Bharat Tewarie - EVP & CMO, UCB
  • Moderator Robert Darwin - Partner, Hogan Lovells
14:45 - 15:15 30 mins
Networking Break
15:15 - 16:00 45 mins
Regulatory Outlook: Market Access in the US vs Europe
  • Franz Buchholzer - Vice President, Global Regulatory Affairs, Santen
  • Thomas Lonngren - Former Executive Director, EMA
  • David Setboun - President & Managing Director, France, Biogen
  • Moderator Hein van dan Bos - Partner, Amsterdam,, Hogan Lovells
16:00 - 16:15 15 mins
Closing Remarks
16:15 - 17:15 60 mins
Cocktails and Hors d'oeuvres